مشخصات کاربر
 - نام کاربر : عليرضا س
- تاریخ عضویت : 1392/10/5
- تعداد نظرهای داده شده : 21
نظرها
موارد 1 تا 21 از مجموع 21 مورد
موارد 1 تا 21 از مجموع 21 مورد
-
معرفی CMF Phone 2 Pro: طراحی ماژولار، 2TB فضای ذخیرهسازی و دوربین تلهفتوی 50MP
-
معرفی Honor X70i – میانردهای با Dimensity 7025، باتری 6,000mAh و دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی
-
معرفی Realme GT7 – محصولی پیشرفته با باتری حجیم 7,200mAh، تراشه +Dimensity 9400 و IP69
-
معرفی Realme 14T با صفحهنمایش AMOLED، باتری 6 هزار میلی آمپر ساعتی و بدنه IP69
-
معرفی Motorola Razr 60 و Motorola Razr 60 Ultra – فلیپفونهایی با ظاهر کمنظیر
-
معرفی Redmi Turbo 4 Pro با پردازنده جدید Snapdragon 8s Gen 4 و باتری 7,550mAh
-
آشنایی با Honor GT Pro – پرچمداری با Snapdragon 8 Elite اورکلاکشده و چهار دوربین 50MP
کلا آنتن دهی و تمام فیچرها و امکانات گوگل پیکسل در ایران فعاله و کار میکنه. با خیال راحت بخرید من از طریق آمریکا تهیه کردم.
در پاسخ دوستمون که میگن امکانات گوگل ناو یا اسسیتنت فعال نمیشه یا امکانات دیگه با وی پی ان فعال میشه بگم که تمام این فیچرها رو من بدون هیچ محدودیتی روی نکسوس ۶ و پیکسل دارم برای راهنمایی میتونید به من ایمیل بزنید. alireza737@yahoo.com
اگر خاموش شدن با شارژ بیشتر از ده درصد اتفاق میفته بهتره cache گوشی رو پاک کنید (wipe cache partition)
خالی کردن cache هر چند وقت یکبار برای بهبود کارکرد گوشی لازمه
برایwipe cache partition باید اول گوشی رو خاموش کنید بعد کلید پاور و volume down رو همزمان نگهدارید. با دیدن صفحه جدید کلید volume up را بزنید تا صفحه گزینه تنظیمات ظاهر بشه، با بالا و پایین رفتن با کلید volume و انتخاب گزینه recovery با زدن کلید پاور روی wipe cache partition اونو انتخاب کرده و تایید کنید تا پاک بشه.
اگر این راه موثر نبود reset factory کنید امیدوارم مشکل حل بشه.
http://www.phonearena.com/news/Nexus-6-vs-iPhone-6-Plus-camera-comparison-where-Googles-smartphone-shines-and-where-it-lags-behind-the-iPhone_id64760
ایراد دیگه ای که بهش وارده اینه که گوشی بسیار لیزه و چون بزرگه موقع نشستن و بلند شدن ممکنه از جیب بیفته و برای جلوگیری از این موضوع نیازه که از بک کاور باسطح زبر (ترجیحا مارک Nillkin) استفاده کنید که خب باعث میشه تا لوگوی نکسوس پوشیده بشه. بک کاورهای جدیدی تو souq.com که مثل دیجی کالای خودمون تو دوبی هست دیدم که لوگوی نکسوس هم پیداست ولی هنوز نه تو پایتخت و نه بازار موبایل پیدا نکردم. باتری اون با اینکه یه هیولای ۳۲۰۰ میلی آمپری هست هر روز نیاز به شارژ داره ولی کمی از نکسوس ۵ بهتره. در مجموع من مثل یک نکسوس خالص و خاص دوستش دارم و منتظرم تا با اندروید M وضعش بهتر بشه.