مشخصات کاربر
 - نام کاربر : بهراد ز
- تاریخ عضویت : 1392/6/15
- تعداد نظرهای داده شده : 2
نظرها
موارد 1 تا 2 از مجموع 2 مورد
موارد 1 تا 2 از مجموع 2 مورد
-
معرفی اییربادهای سامسونگ Galaxy Buds4 و Buds4 Pro با طراحی بهبودیافته و ارتقاء قابلیتهای صوتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 Ultra کپی برابر اصل S25 Ultra با لنزهای سریعتر و شارژ 60 واتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 و +Galaxy S26 با تغییرات حداقلی و بازگشت Exynos
-
رونمایی از iQOO 15R – شبهپرچمداری با Snapdragon 8 Gen 5 و باتری 7,600 میلیآمپر ساعتی
-
معرفی Oppo A6i+ ،Oppo A6s ،Oppo A6 و Oppo A6v – علاقه عجیب اوپو به سری A6 و بازی با کلمات
-
معرفی Band 11 و Band 11 Pro – بندهای تناسب اندام سبک، مقاوم و خوشقیمت هواوی
-
معرفی ساعت هوشمند Amazfit T-Rex Ultra 2 با دوام باتری 30 روزه و 6 موقعیتیاب ماهوارهای
به نظر من اگر تنها 2 گوشی تا 6-7ماه دیگه ارزش خرید داشته باشه یکیش lg g2هست و اون یکی note3 و دیگه انتخاب یکی از این دو تا مثل انتخاب ماشین بین لامبورگینی و فراری هست و سونی مثل نیسان هست(نیسان gt-r خیلی ماشین خوبیه ولی فراری 458و لامبورگینی گالاردو یه چیز دیگه هستن) و در ضمن برای خرید سونی خیلی تحقیق کنید که پشیمون نشید یه وقت.
!!just LG G-NOTE-2_3
اولاٌ این که داری گوشی های سونی رو با سامسونگ مقایسه می کنی سخت در اشتباهی! سونی حتی اون موقع که سونی اریکسون بود شهره خاص و عام بود که دوربینش فوق العاده بی کیفیت هست!مثلا یه دوربین 2 مگاپیکسل نوکیا با یه دوربین 3.2 سامسونگ و یه دوربین 5 مگاپیکسل سونی،تقریبا عکس هایی با یه کیفیت میگیرن.حتی دوربین سونی اکسپریا زد که یعنی13مگاپیکسل با سامسونگ گالکسی اس2 کیفیت برابری داره و بعید می دونم که کیفیت دوربین این گوشی جدید سونی بتونه به پای لومیا920 یا گلکسی اس4 برسه!
دوماٌ این که میگی این سونی باریک ترین گوشی فلان فلان هست!یه جورایی اشتباهه!من هم الان میتونم بگم گلکسی اس 2 باریک ترین گوشی هست که جنس صفحه اش سوپرامالد+ هست! چرا؟ چون تنها گوشی هست که جنس صفحه اش سوپر امالد+ هست!!
در ضمن تا به حال با گوشی سامسونگ کار کردی که میگی جنس اش مثل بطری های پپسی هست؟من خودم گلکسی اس2 و اس 3 داشتم و از جنس پلاستیکیش راضیم،قبول دارم که سامسونگ دنبال سود بیشتر هست و .... اما این جنس پلاستیکی یک مزیت بزرگ داره و این هست که تشعشعات گوشی رو به حداقل خودش میرسونه و کمترین ضرر رو به بدن میزنه
نکته بعدی اینه که میگی "نوت3 داره سخت افزاری رو در دنیا ارائه میده که سونی 2ماهه پیش با Z Ultra ارائه داده!!" این سخت افزار رو که سامسونگ خودش طراحی نکرده یا سونی که خودش طراحی نکرده که بخوای افتخار کنی! دیر یا زود همه کمپانی ها از اسنپ دراگون 800 استفاده میکنن.
میدنی فرق بین رم 2 و3 چیه؟ این هست که روی رم3گیگ میتونی مثلا همزمان 15 تا بازی hdرو اجرا کنی ولی روی رم 2 گیگ میتونی 10 تا بازی رو هزمان اجرا کنی! و کلی چیز های دیگه ....
این که میگی سونی اکسپریاz1 توی دست تعادل داره ولی نوت3 نداره یعنی اگه نوت3 رو توی دستت بگیری،توی دست پشتک وارون میزنه؟!!(طبق گفته شما،چون تعادل نداره!)
در ضمن داغ کردن گوشی چیز عادی هست بجز برای کسانی که بار اولشون هست گوشی اندرویدی می خرن!
این که میگی گوشی سونی داغ بکنه میندازیش توی آب یخ، این جوری که گوشی میترکه! چون میخاد از دمای 45درجه بشه 0 درجه!! در ضمن این که میگن گوشی های سونی ضد آب هست توی همین ایران گوشی اکسپریا زدشون رو انداختن توی آب و سوخته!