مشخصات کاربر
 - نام کاربر : milad t
- تاریخ عضویت : 1392/4/20
- تعداد نظرهای داده شده : 4
نظرها
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
موارد 1 تا 4 از مجموع 4 مورد
-
معرفی Pad X10 Mini تبلت ارزانقیمت آنر با صفحهنمایش 9.7 اینچی و باتری 8,000mAh
-
آیفون دست دوم بخریم یا نخریم؟ راهنمای خرید آیفون ارزان
-
راهنمای خرید بهترین اسمارتفونها تا حوالی 50 میلیون تومان - ارزشمندترین ارزانقیمتها
-
معرفی Honor Win Tablet با صفحهنمایش 240 هرتزی OLED، فن خنککننده و پردازنده Snapdragon 8 Elite Gen 5
-
معرفی Win2 پرچمدار رده بالای آنر همراه Win RT2 و Win Turbo2 با باتریهای 12 هزار میلی آمپر ساعتی
-
معرفی Poco X8s با پردازنده Snapdragon 7 Gen 4، دوربین 50MP OIS و باتری 6,330mAh با شارژ 100W
-
معرفی Cool X پایینرده ارزانقیمت Coolpad با نمایشگر واید 16:10 و پردازنده 4G مدیاتک
آقا من به همون طریقی که گفته بودی با اینترنت سیمکارت گوشی رو آپدیت کردم حجم فایل آپدیت هم 60 مگابایت بود بعد که آپدیتش تموم شد یه گزینه میاد واسم که میگه installing یعنی نصب کن اینو که میزنم گوشی خاموش میشه و روشن که میشه فقط یه علامت تعجب میاد وسط صفحه ی گوشی با یه شکلک سبز آندروید که هرچقدر هم منتظر موندم همونجوری موند و تغییر نکرد تا باطری رو در آوردم و جا زدم که گوشی دوباره روشن شد و مشکل وای فایش هم هنوز برطرف نشده.
حالا چیکارش کنم؟فکر میکنم گوشی باید روت بشه.اگه بتونی آموزشه روت کردنش رو به من بگی ممنون میشم.
اولا" بسیار ممنونم از راهنماییت.
ثانیا این گزینه internet pass-through رو هرکاری میکنم که بخوام از این طریق گوشی رو به اینترنت کامپیوتر وصل کنم نمیشه!نمیدونم مشکلش چیه.از قسمت setting-conect to pc هم روی همون گزینه ی internet pass... تنظیمش کردم ولی بازم نشد.اگه راهنماییم کنی بازم ممنون میشم.
ضمنا آقا سیامک شما مطمئنی که مشکل وای فای از این طریق حل میشه؟چون من جای دیگه که پرسیدم گفتن که باید گوشی آنلاک و ریکاوری و روت... بشه که من فعلا آنلاکش کردم ولی هنوز موفق نشدم روتش کنم!
یه سوال داشتم از حضورتون؟
من دو روز پیش یه سنسیشن ایکس ای خریدم الان تازه فهمیدم که وای فایش مشکل داره و هرکاریش کردم اصلا سرچ نمیکنه که بخواد شبکه ها رو پیدا کنه.ورژن آندروید گوشی هم 4.0.3 هستش.
من حدس میزنم مشکلش نرم افزاری باشه.
اگه کسی بتونه راهنماییم کنه که چطوری مشکلشو برطرف کنم ممنون میشم.