مشخصات کاربر
 - نام کاربر : پیام ش
- تاریخ عضویت : 1389/9/30
- تعداد نظرهای داده شده : 1
نظرها
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
موارد 1 تا 1 از مجموع 1 مورد
-
معرفی اییربادهای سامسونگ Galaxy Buds4 و Buds4 Pro با طراحی بهبودیافته و ارتقاء قابلیتهای صوتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 Ultra کپی برابر اصل S25 Ultra با لنزهای سریعتر و شارژ 60 واتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 و +Galaxy S26 با تغییرات حداقلی و بازگشت Exynos
-
رونمایی از iQOO 15R – شبهپرچمداری با Snapdragon 8 Gen 5 و باتری 7,600 میلیآمپر ساعتی
-
معرفی Oppo A6i+ ،Oppo A6s ،Oppo A6 و Oppo A6v – علاقه عجیب اوپو به سری A6 و بازی با کلمات
-
معرفی Band 11 و Band 11 Pro – بندهای تناسب اندام سبک، مقاوم و خوشقیمت هواوی
-
معرفی ساعت هوشمند Amazfit T-Rex Ultra 2 با دوام باتری 30 روزه و 6 موقعیتیاب ماهوارهای
من این گوشی رو یکماهه که خریدم در ضمن مال من چینی هست بدون گارانتی 700 خریدم تو این یکماهه هر بلایی بوده سرش آوردم در ضمن بگم که قبلش آیفون 3g , 4 و نوکیا c7 , e71 دشتم الان آیپد هم دارم و الان میبینم که هیچ گوشی در دنیا به پای این گوشی در سرعت و اجرای برنامه ها و رابط کاربری عالی سامسونگ نمیرسه بدون مکث یا یکذره معطلی .
تمام این حرفا هم خداروشکر شایعه است هیچ هاله رنگی در دیسپلی نیست گرمای گوشی هم اصلا وجود نداره و اگر هم هست کاملا طبیعی احساس میشه نازکترین گوشی اسمارتفون دنیا با دو هسته سی پی یو 1.2 با این همه سرعت باید گرمای پردازش رو خارج کنه که چون خیلی نازکه این گرما احساس میشه اونم من احساس میکنم خیلی طبیعیه .
به هر حال من که خوشحالم از خریدم به همه هم توصیه میکنم که این بهترین گوشی دنیا و بازار هست در حال حاضر و قر و اطفار ایفون رو هم با این همه گیر دادن و بلوتوث نداشتن و فلش نشون ندادن و ده تا ایراد دیگه ایفون رو هم نداره.بدرود.