MWC 2013: معرفی چهار گوشی جدید توسط نوکیا
نمایش خبر
تاریخ : 1391/12/7 | ||
برچسبها : | کنگره جهانی موبایل Mobile World Congress (MWC) ، Nokia Lumia 720 ، Nokia Lumia 520 ، Nokia 301 ، Nokia 105 ، نوکیا Nokia |

واحد خبر mobile.ir : کمپانی نوکیا با دستی پر به کنگره جهانی موبایل 2013 (MWC 2013) آمد و در روز نخست برگزاری این کنگره 4 گوشی جدید خود را معرفی نمود.
البته همان گونه که انتظار می رفت این کمپانی اسمارت فون خارق العاده ای را معرفی ننمود و آنچه بیشتر در مراسم معرفی محصولات نوکیا جلب توجه می کرد تأکید این کمپانی بر عرضه گوشی هایی برای بخش میانی و پائینی بازار بود.
در میان گوشی های معرفی شده توسط نوکیا، ارزان ترین اسمارت فون مبتنی بر ویندوز فون 8 که این کمپانی تا کنون معرفی نموده (لومیا 520) با قیمت 139 یورو و نیز ارزانترین گوشی نوکیا (نوکیا 105) با قیمت تنها 15 یورو به چشم می خورد.
دو گوشی معرفی شده دیگر عبارت بودند از اسمارت فون لومیا 720 با قیمت حدود 249 یورو و فیچر فون نوکیا 301 با قیمت حدود 65 یورو.
تصویر بالا به ترتیب از چپ به راست: نوکیا 105، نوکیا 301، لومیا 520 و لومیا 720
استفن الاپ -- مدیر عامل نوکیا -- عنوان نمود که معرفی چهار گوشی یاد شده نشان دهنده تعهد نوکیا به گسترش محصولات و سرویس های خود برای پوشش دادن نیازهای افراد و بیزینس ها در سراسر جهان است.
هرچند مقایسه این گوشی ها با توجه به آنکه از کلاس های مختلفی برخوردارند چندان منطقی به نظر نمی رسد، اما برای دیدن مشخصات فنی تمامی آنها در قالب یک جدول می توانید به صفحه مقایسه این 4 گوشی مراجعه نمائید.
تصویر بالا: لومیا 720 نوکیا
تصویر بالا: لومیا 520 نوکیا
تصویر بالا: نوکیا 301
تصویر بالا: نوکیا 105
-
مقایسه سامسونگ Galaxy A16 با شیائومی Redmi Note 14
-
معرفی سهگانه Pura 80 هواوی - Pura 80 Pro و +Pura 80 Pro با سنسورهای 1 اینچی و باتری 5,700mAh
-
معرفی هواوی Pura 80 Ultra با لنزهای تلهفتوی قابل سوییچ و دوربین اصلی 1 اینچی
-
معرفی Honor X6c پایینرده اقتصادی آنر با پنل 120 هرتزی، حافظه 256GB و باتری 5,300mAh
-
معرفی iOS 26 با زبان طراحی جدید، اضافه شدن اپلیکیشن Games و تغییرات گسترده
-
معرفی iPadOS 26 با طراحی جدید، مولتیتسکینگ گسترده و راهکارهای هوش مصنوعی
-
معرفی Oppo A5i و Oppo A5i Pro – ارزانقیمتهای نسل چهارمی اوپو با Snapdragon 6s Gen 1