بیش از 10 درصد گشت و گذارهای اینترنتی توسط اسمارت فون ها و تبلت ها انجام می شود
نمایش خبر
تاریخ : 1391/8/15 | ||
برچسبها : | مرورگر Browser ، آمار Statistics |

واحد خبر mobile.ir : "نت اپلیکیشنز" (Net Applications) یک شرکت تحلیلگر وب است که بیشتر اخبار مربوط به مرورگرهای وب را منتشر می کند. در آخرین مطالعات این شرکت مشخص شده که ماه گذشته 10.3 درصد گشت و گذارهای اینترنتی از طریق اسمارت فون ها و تبلت ها صورت گرفته است.
اگر به آمار منتشر شده در ماه آوریل این شرکت (6 ماه پیش) دقت کنیم، متوجه رشد چشمگیر استفاده از مرورگرهای این وسائل می شویم، چرا که این میزان از 7.3 درصد به 10.3 درصد رسیده است، یعنی 3 درصد رشد. این برای اولین بار در طول تاریخ است که این عدد از 10 می گذرد.
نمودار بالا: درصد مرور وب توسط اسمارت فون ها و تبلت ها
بد نیست بدانید 60 درصد از این مرورها توسط وسایلی انجام می شوند که مجهز به پلتفرم iOS بوده اند، 27 درصد هم متعلق به اندرویدی ها بوده است. سهم ویندوزفون، بلک بری، سیمبین و ... هم بر روی هم تنها 13 درصد!
این روند رو به رشد نشان دهنده علاقه کاربران به استفاده روزافزون از مرورگرهای اسمارت فون ها و تبلت هاست.
با اطلاعات بالا می توان جایگاه اول و دوم نوع مرورگرها را هم حدس زد: جایگاه اول را سافاری با 60.31 درصد و جایگاه دوم را مرورگر اندروید با 25.95 درصد تصاحب کرده اند. اپرا مینی هم توانسته 8.24 درصد از کاربران موبایلی را وادار به استفاده کند. در آخر هم باید به مرورگر بلک بری با 1.32 درصد و مرورگر سیمبین با 0.89 درصد اشاره کرد.
-
مقایسه سامسونگ Galaxy A16 با شیائومی Redmi Note 14
-
معرفی سهگانه Pura 80 هواوی - Pura 80 Pro و +Pura 80 Pro با سنسورهای 1 اینچی و باتری 5,700mAh
-
معرفی هواوی Pura 80 Ultra با لنزهای تلهفتوی قابل سوییچ و دوربین اصلی 1 اینچی
-
انتشار نخستین نسخه پایدار اندروید 16 – از تحول در نوتیفیکیشنها تا امکانات مناسب برای کمشنوایان
-
معرفی Honor X6c پایینرده اقتصادی آنر با پنل 120 هرتزی، حافظه 256GB و باتری 5,300mAh
-
معرفی iOS 26 با زبان طراحی جدید، اضافه شدن اپلیکیشن Games و تغییرات گسترده
-
معرفی iPadOS 26 با طراحی جدید، مولتیتسکینگ گسترده و راهکارهای هوش مصنوعی