معرفی Honor Play20A با یک انتخاب عجیب: صفحه‌نمایش دوم در یک پایین‌رده ارزان‌قیمت!

نمایش خبر

تاریخ : 1405/6/2        نویسنده: آرش افراسیابی
برچسب‌ها : گوشی هوشمند Smartphone ، هلیو جی 81 Helio G81 ، آنر Honor
واحد خبر mobile.ir : شرکت آنر به‌تازگی از گوشی نسبتاً عجیبی به‌نام Honor Play20A رونمایی کرده که در نگاه اول از مشخصات بسیار سطح پایینی مثل صفحه‌نمایش 90 هرتزی LCD با حاشیه ضخیم پیرامونی، بریدگی V شکل بالایی، دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی، پروسسور رده پایین 4G و شارژر کم‌سرعت بهره می‌برد اما در کمال تعجب به قابلیتی مجهز شده که تا به امروز و در کلاس گوشی‌های غیر تاشو تنها در مدل‌های رده بالا و گران‌قیمت به‌کار گرفته شده است؛ در بخش پشتی این مدل و در کنار تک دوربین این قسمت یک صفحه‌نمایش کوچک دیده می‌شود که می‌توان از آن برای گرفتن عکس سلفی سود جست. Play20A البته به‌جز این مورد تقریباً در تمامی موارد دیگر از اصول پذیرفته‌شده یک گوشی ساده فراتر نرفته است.

Honor Play20A که امروز مشخصات اصلی آن روی برخی سایت‌های شرکت آنر از جمله سایت قطری این برند منتشر شده است با صرفنظر کردن از صفحه‌نمایش دوم دقیقاً همانی‌ست که از یک اسمارت‌فون بسیار ساده و رده پایین می‌توان انتظار داشت؛ یک گوشی ساده با حداقل هزینه روی طراحی و بدون نوآوری در شکل و فرم ظاهری، با صفحه‌نمایش ساده LCD، دوربین اصلی و سلفی رده پایین و یک پردازنده قدیمی که نه‌تنها بویی از کانسپت مصرف پایین انرژی نبرده بلکه از مودم 5G نیز در آن خبری نیست. بدین‌ترتیب نمایشگر دوم ظاهراً تنها جذابیت این گوشی به‌حساب می‌آید؛ این صفحه‌نمایش کوچک که در حال حاضر اشاره‌ای به ابعاد و وضوح آن نشده جدا از نمایش اطلاعاتی مثل تماس وارده و موزیک در حال پخش امکان برداشت تصویر سلفی با تنها دوربین بخش پشتی را نیز دارد. این دوربین 13 مگاپیکسلی البته چندان فوق‌العاده نیست اما در هر حال بهتر از دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی بالای صفحه‌نمایش به‌نظر می‌رسد.

صفحه‌نمایش 6.9 اینچی گوشی ظاهراً از وضوح اچ‌دی پلاس و نرخ رفرش 90 هرتزی برخوردار است و دورتادور آن را به‌خصوص در بخش پایینی حاشیه‌های ضخیمی در بر می‌گیرد. دوربین سلفی در این صفحه‌نمایش در یک بریدگی Vشکل جای دارد و سنسور اثر انگشت نیز در کناره گوشی روی دکمه پاور است. پروسسور 12 نانومتری پر مصرف گوشی از نوع Helio G81 دو سال پیش شرکت مدیاتک انتخاب شده که دو هسته منسوخ شده A75 در آن دیده می‌شوند. جی‌پی‌یو Mali-G52 MC2 نیز وظیفه پردازش‌های گرافیکی را بر عهده دارد. اطلاعی در مورد رم گوشی در دست نداریم اما حافظه داخلی آن 128 گیگابایت است. حافظه ذخیره‌سازی این گوشی را با کمک کارت microSD اختصاصی می‌توان تا 1 ترابایت دیگر نیز ارتقاء داد.

باتری Honor Play20A یک نمونه نسبتاً حجیم 6 هزار میلی آمپر ساعتی‌ست که آنر یک بار شارژ آن را برای استفاده در کل روز مناسب می‌داند. اطلاعات رسمی در مورد توان شارژر این مدل نیز در دست نیست اما برخی منابع از 15 واتی بودن آن سخن می‌‌گویند که در صورت صحت زمان زیادی را برای پر کردن باتری نیاز خواهد داشت.

Honor Play20A در سه رنگ مشکی، آبی و ارغوانی به بازار عرضه می‌شود و هنوز جزییاتی در مورد ورژن سیستم‌عامل و قیمت و زمان حضور آن در بازار ارائه نشده است.

منبع : Honor


خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 07 از دیجی کالا