معرفی Realme Narzo 100x با پردازنده دیمنسیتی 6300 و باتری 8,000 میلی آمپر ساعتی

نمایش خبر

تاریخ : 1405/4/25        نویسنده: آرش افراسیابی
برچسب‌ها : گوشی هوشمند Smartphone ، ا ، نسل پنجم 5G ، دیمنسیتی 6300 Dimensity 6300 ، ریلمی Realme
واحد خبر mobile.ir : زیر مجموعه ریلمی شرکت اوپو در روز چهارشنبه 15 جولای (24 تیر 1405) از گوشی پایین‌رده جدیدی به‌نام Narzo 100x رونمایی کرده که برخلاف نام آن خبری از دوربین تله‌فتو با بزرگ‌نمایی 100 برابری در آن نیست اما با یک باتری بزرگ 8 هزار میلی آمپر ساعتی جلب توجه می‌کند. سایر مشخصات این گوشی از بدنه پلاستیکی نسبتاً ضخیم و صفحه‌نمایش LCD با وضوح اچ‌دی پلاس گرفته تا پردازنده دیمنسیتی 6300 و دوربین فاقد OIS همگی یک گوشی ساده رده پایین را به تصویر می‌کشند که برای کاربران با بودجه محدود طراحی شده است. از این خانواده چندی پیش Narzo 100 Lite معرفی شده بود که بار دیگر بر یک باتری نسبتاً حجیم 7 هزار میلی آمپر ساعتی تکیه داشت و همین پردازنده را به‌کار می‌گرفت.

Narzo 100x به‌خصوص در رنگ نارنجی آن نگاه کاربران را در برخورد اول به‌خود جلب می‌کند این جذابیت در رنگ مشکی نیز به‌دلیل حفظ این رنگ در محوطه مستطیلی دوربین‌ها ادامه پیدا می‌کند و کشف LED حلقه‌ای این بخش با امکان نورافشانی در 9 رنگ و در 5 سرعت مختلف (برای نمایش اعلان‌های مختلف، آلرت باتری و مواردی از این دست) بر این جذابیت طراحی می‌افزاید. نارزو 100 ایکس کاملاً پلاستیکی با درجه حفاظت IP65 است که گرد و خاک و پاشیده شدن آب را تاب می‌آورد اما نمی‌توان آن را در آب فرو کرد. این گوشی تقریباً 8.9 میلی‌متری با وزن 224 گرم نمونه نسبتاً ضخیم و سنگینی‌ست اما با توجه به ظرفیت باتری می‌توان از این موارد چشم‌پوشی کرد.

ظرفیت باتری به‌عنوان مهم‌ترین جذابیت Narzo 100x رقم راضی‌کننده 8 هزار میلی آمپر ساعت در نظر گرفته شده و در صفحه مشخصات دستگاه نیز خبری از فناوری سیلیکون|کربن در قطب منفی باتری دیده نمی‌شود. این باتری تک سلولی که شرکت سازنده به دوام 3 روزه آن در حالت Stand-by، 23 ساعت تماشای یوتوب و 170 ساعت گوشی دادن به موزیک در اسپاتیفای (همگی در شرایط ایده‌آل آزمایشگاهی) اشاره کرده است با یک شارژر سیمی 45 واتی (دون جعبه) تغذیه می‌شود و امکان بای‌پس شارژینگ (خارج کردن باتری از مدار تغذیه و تأمین انرژی مورد نیاز دستگاه به‌صورت مستقیم از اداپتور) برای جلوگیری از گرم‌شدن بیش از اندازه گوشی را نیز دارد.

صفحه‌نمایش 6.81 اینچی LCD ساده Narzo 100x از وضوح نازل 720×1570 پیکسل بهره می‌برد که تراکم آن را به‌رقم پایین 254ppi می‌رساند. حداکثر نرخ رفرش غیر تطبیقی این پنل در شرایط عادی 120 هرتز است اما در آن‌چه «تنها سناریوهای پشتیبانی شده» خوانده می‌شود این رقم تا 144 هرتز نیز قابل افزایش است. این صفحه‌نمایش در سه بازی نیز از امکان پخش 60 فریم در ثانیه پشتیبانی می‌کند. روشنایی‌های دستی و HBM این صفحه‌نمایش به‌ترتیب 975 و 1,200 نیت است و از پوشش شیشه‌ای موسوم به Panda-1681 روی آن استفاده شده است. دوربین سلفی بالایی 8 مگاپیکسلی با لنز 4 مرحله‌ای f/2.0 است و سنسور اثر انگشت نیز در کناره دستگاه جای دارد.

در بخش پشتی Narzo 100x یک دوربین 50 مگاپیکسلی ساده با لنز 5 مرحله‌ای f/1.8 فاقد OIS قرار دارد که در فیلم‌برداری از وضوح 1080p/30fps فراتر نمی‌رود و پردازنده دیمنسیتی 6300 آن نیز به‌جز این‌که از 5G پشتیبانی می‌کند مزیت دیگری را ارائه نمی‌دهد و با فرایند 6 نانومتری چندان کم‌مصرف نیز نیست. رم گوشی 4 یا 6 گیگابایت از نوع LPDDR4X است و 128 یا 256 گیگابایت حافظه نچندان پر سرعت UFS 2.2‌ دارد. کارت حافظه نیز (ظاهراً مشترک با سیم‌کارت دوم) در این مدل پشتیبانی می‌شود. وای‌فای 5، بلوتوث 5.3 (به‌رغم پشتیبانی نشدن از این ورژن بلوتوث در پروسسور دستگاه) و مسیریاب‌های ماهواره‌ای تک‌فرکانسی گزینه‌های ارتباطی دستگاه را تشکیل می‌‌دهند و نه‌تنها از اینفرارد و NFC در آن خبری نیست بلکه حسگر حرکتی مهم ژایروسکوپ نیز جایی در آن ندارد.

Realme Narzo 100x با نسخه اعلام‌نشده‌ای از اندروید با رابط کاربری Realme UI 7.0 به بازار هند عرضه شده و نسخه پایه 4GB/128GB آن در بازار 20,999 روپیه (با نرخ فعلی تبدیل ارز 218 دلار آمریکا) قیمت‌گذاری شده است. دو ورژن 6GB/128GB و 6GB/256GB این مدل نیز به‌ترتیب 22,999 روپیه و 24,999 روپیه (239 و 260 دلار) قیمت دارند.

منبع : Realme


تبلیغات

تبلیغات

خرید گوشی موبایل سامسونگ گلکسی آ 55 از دیجی کالا