اداره ثبت اختراعات آمریکا نمایشگاهی از اختراعات و علائم تجاری ثبت شده توسط استیو جابز را برپا نمود
نمایش خبر
| تاریخ : 1390/9/2 | ||
| برچسبها : | استیو جابز Steve Jobs ، حق اختراع Patent ، اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا USPTO ، مالکیت معنوی Intellectual Property ، اپل Apple | |
واحد خبر mobile.ir : اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا (USPTO) به پاس خدمات ارزنده ای که استیو جابز -- مدیر عامل پیشین و متوفی اپل -- در راستای پیشبرد فناوری و هنر در جهان داشته است نمایشگاهی از اختراعات و علائم تجاری ثبت شده توسط او را راه اندازی نمود.
این نمایشگاه در محوطه USPTO در الکساندریای ویرجینیا قرار گرفته و از تاریخ 16 نوامبر 2011 (25 آبان 1390) به روی عموم گشوده شده است. نمایشگاه مذکور بیش از 300 اختراع استیو جابز و شماری از علائم تجاری را که توانسته کمپانی اپل را شهره جهانیان نماید در معرض نمایش قرار می دهد.
دیوید کاپوس رئیس USPTO در مورد این نمایشگاه چنین اظهار داشته است: «این نمایشگاه یاد آور تأثیر گسترده کارآفرینی و نوآوری های استیو جابز در زندگی روزمره ماست. اختراعات و علائم تجاری ثبت شده استیو جابز مثالی برجسته از اهمیت و نقشی که مالکیت معنوی در بازار جهانی ایفا می کند است.»

این نمایشگاه تا 15 ژانویه 2012 (25 دی 1390) برقرار بوده و بازدید از آن بصورت رایگان برای عموم آزاد خواهد بود.

-
معرفی اییربادهای سامسونگ Galaxy Buds4 و Buds4 Pro با طراحی بهبودیافته و ارتقاء قابلیتهای صوتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 Ultra کپی برابر اصل S25 Ultra با لنزهای سریعتر و شارژ 60 واتی
-
معرفی سامسونگ Galaxy S26 و +Galaxy S26 با تغییرات حداقلی و بازگشت Exynos
-
رونمایی از iQOO 15R – شبهپرچمداری با Snapdragon 8 Gen 5 و باتری 7,600 میلیآمپر ساعتی
-
معرفی Oppo A6i+ ،Oppo A6s ،Oppo A6 و Oppo A6v – علاقه عجیب اوپو به سری A6 و بازی با کلمات
-
معرفی Band 11 و Band 11 Pro – بندهای تناسب اندام سبک، مقاوم و خوشقیمت هواوی
-
معرفی ساعت هوشمند Amazfit T-Rex Ultra 2 با دوام باتری 30 روزه و 6 موقعیتیاب ماهوارهای