سامسونگ و ال جی صدرنشین تولید کنندگان گوشی برای بازار آمریکا
نمایش خبر
تاریخ : 1390/1/15 | ||
برچسبها : | کام اسکور comScore ، آمار Statistics ، آمریکا USA ، سامسونگ Samsung ، ال جی LG |

واحد خبر mobile.ir : بر اساس گزارشی که مؤسسه comScore -- یکی ازمعتبرترین مؤسسات تحلیلگر آمار و ارقام دنیای دیجیتال -- در تاریخ 1 مارس 2011 (12 فروردین 1390) منتشر نمود، کمپانی های کره ای سامسونگ و ال جی در صدر فهرست سازندگان گوشی موبایل برای ایالات متحده آمریکا قرار دارند.
comScore ارقام ارائه شده را از طریق مطالعه ای مبتنی بر بررسی بیش از 30,000 مشترک تلفن همراه برآورد نموده است. بر اساس این گزارش برای سه ماهه منتهی به فوریه 2011 تعداد 234 میلیون امریکایی با سن بیش از 13 سال از موبایل استفاده می نمایند.
بر همین اساس کمپانی سامسونگ با تولید 24.8 درصد از گوشی های مشترکین تلفن همراه آمریکا رتبه نخست را در میان سازندگان گوشی موبایل در اختیار دارد و نسبت به سه ماهه منتهی به نوامبر 2010 رشدی 0.3 درصدی را تجربه نموده. رتبه دوم نیز در اختیار دیگر کمپانی کره ای یعنی ال جی است که سهمی برابر 20.9 درصد را در دست دارد. پس از این سازندگان کره ای، کمپانی های موتورولا (با 16.1 درصد)، ریسرچ این موشن (با 8.6 درصد) و اپل (با 7.5 درصد) قرار گرفته اند. آغاز فروش نسخه CDMA آیفون 4 توسط اپراتور وریزون آمریکا در 10 فوریه 2011 (به اینجا مراجعه نمائید) احتمالاً بیشترین تأثیر را بر رشد 0.9 درصدی فروش اپل داشته است و باید منتظر رشد بیشتر فروش گوشی های اپل در آمریکا باشیم. نوکیا نیز مطابق معمول سهم چندانی در بازار گوشی های موبایل در آمریکا ندارد و مطابق گزارش دیگری که comScore برای سال 2010 منتشر نمود، نوکیا با سهمی 7 درصدی از تعداد گوشی های مشترکین تلفن همراه آمریکا در سال 2010 در رتبه پنجم قرار داشت. اینک اپل بجای نوکیا رتبه پنجم را در اختیار دارد.
برترین سازندگان موبایل |
|||
سهم (%) مشترکین تلفن همراه |
|||
نوامبر 2010 | فوریه 2011 | میزان تغییر | |
مجموع مشترکین موبایل | 100.0% | 100.0% | N/A |
سامسونگ | 24.5% | 24.8% | 0.3 |
ال جی | 20.9% | 20.9% | 0.0 |
موتورولا | 17.0% | 16.1% | 0.9- |
ریسرچ این موشن | 8.8% | 8.6% | 0.2- |
اپل | 6.6% | 7.5% | 0.9 |
لازم به ذکر است که آمار و ارقام فوق مربوط به مجموع تعداد گوشی های موبایل معمولی و گوشی های هوشمند است و بدیهیست که رتبه بندی تعداد گوشی های هوشمند بسیار متفاوت خواهد بود.
بخش دیگری از گزارش comScore به بررسی سهم بسترهای نرم افزاری گوشی های هوشمند در آمریکا می پردازد که می توانید آنرا در اینجا ملاحظه نمائید.
-
مقایسه سامسونگ Galaxy A16 با شیائومی Redmi Note 14
-
معرفی سهگانه Pura 80 هواوی - Pura 80 Pro و +Pura 80 Pro با سنسورهای 1 اینچی و باتری 5,700mAh
-
معرفی هواوی Pura 80 Ultra با لنزهای تلهفتوی قابل سوییچ و دوربین اصلی 1 اینچی
-
انتشار نخستین نسخه پایدار اندروید 16 – از تحول در نوتیفیکیشنها تا امکانات مناسب برای کمشنوایان
-
معرفی Honor X6c پایینرده اقتصادی آنر با پنل 120 هرتزی، حافظه 256GB و باتری 5,300mAh
-
معرفی iOS 26 با زبان طراحی جدید، اضافه شدن اپلیکیشن Games و تغییرات گسترده
-
معرفی iPadOS 26 با طراحی جدید، مولتیتسکینگ گسترده و راهکارهای هوش مصنوعی