اخبار و خواندنیهای موبایل
-
مذاکره رو در روی مدیران عامل اپل و سامسونگ بر سر مسائل حق اختراع
-
مایکروسافت: ویندوز فون در چین از آیفون پیشی گرفته است
-
معرفی گوشی های دو سیم کارته نوکیا 110 و 112
-
سیری اپل دیگر نمی گوید لومیا 900 نوکیا بهترین گوشی هوشمند است
-
معرفی اچ تی سی دیزایر سی - اسمارت فونی ارزان قیمت و زیبا
-
عرضه قریبالوقوع نوکیا پیور ویو 808 در ایران
-
معرفی امنیا ام سامسونگ - یک گوشی هوشمند متوسط مبتنی بر ویندوز فون 7.5
نمایش خبر
سهامداران موتورولا موبیلیتی به تملک این کمپانی توسط گوگل رأی مثبت دادند
| تاریخ : 1390/8/29 | برچسبها : | گوگل Google ، موتورولا Motorola |
واحد خبر mobile.ir : سهامداران موتورولا موبیلیتی در نشست ویژه ای که در روز 17 نوامبر 2011 (26 آبان 1390) برگزار گردید به تملک این کمپانی توسط گوگل رأی مثبت دادند.
بنا به خبر منتشر شده توسط موتورولا موبیلیتی نزدیک به 99 درصد رأی مرتبط با سهام حاضرین در جلسه (که 74 درصد کل سهام این کمپانی را پوشش می دهد) در باب ادغام موتورولا موبیلیتی و گوگل مثبت بوده است. بدین ترتیب گوگل یک گام دیگر به تملک موتورولا موبیلیتی نزدیک شده است و باید منتظر تأیید این خرید توسط مقامات قانونی مربوطه در آمریکا و اروپا باشد.
لازم به ذکر است موتورولا موبیلیتی و گوگل در روز 15 آگوست 2011 (24 مرداد 1390) به تفاهم برای خریده شدن موتورولا موبیلیتی توسط گوگل رسیدند (
). بر اساس این تفاهم گوگل باید به ازای هر سهم موتورولا موبیلیتی مبلغ 40 دلار (در مجموع در حدود 12.5 میلیارد دلار) بصورت نقدی پرداخت نماید.
این دو کمپانی پیش از این اعلام نموده بودند که انتظار دارند ادغام آنها در اواخر سال 2011 یا اوایل سال 2012 مراحل نهایی خود را طی نماید، اما در حال حاضر به نظر می رسد به دلیل زمانبندی مراحل قانونی مربوطه این ادغام در اوایل سال 2012 به وقوع خواهد پیوست.